Themafeest 60’s en 70’s

60's en 70's themafeest

60’s en 70’s themafeest

 

chubby checkerDit 60’s en 70’s themafeest neemt je letterlijk mee naar vervlogen tijden. De tijd van Rock ‘n Roll, soul, motown en het begin van de legendarische disco. Dus poets die dansschoenen maar op want u heeft ze nodig! Dit themafeest swingt van begin tot eind waarbij ons enthousiaste entertainment wel raad weet met die dansmoves van toen.

Met uw collega’s terug in de tijd

elvis presleyVolgens de ‘geleerden’ was vroeger alles beter. We weten het niet zeker maar we kunnen in ieder geval wel stellen dat de muziek uit de jaren ’60 en ’70 tijdloze klassiekers zijn. Op dit swingende themafeest gaat u alle klassiekers weer horen. Van Chubby Checker en Bill Haley tot Elvis Presley, Grease en Motown. Werkelijk alle muzikale jeugdherinneringen komen weer tot leven en u zult er geen seconde op stil blijven staan. Swing mee met Aretha Franklin, Stevie Wonder en the Supremes. Dans en geniet van deze klassieker onder de themafeesten.

Wat kunt u verwachten

Het 60’s en 70’s themafeest bestaat uit een 4,5 uur durend feest waarbij u het volgende kunt verwachten.

  • Showmaster Eddy Revival
  • Ludiek entertainment zowel in de zaal als tijdens optredens
  • Leuke muzikale optredens in 60’s en 70’s stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) voor uw VIP’s
  • Metamorfose studio met ‘kapster’
  • Professionele  DJ
  • Volledige aankleding van de gekozen locatie
  • Optionele verlichte dansvloer voor het echte discogevoel!

Hoe zal de avond verlopen

Uw gasten worden wam onthaald door ons entertainmentteam waarbij ze met hun uitbundige kleding iedereen enthousiast maken voor de 60’s en 70’s. Nadat uw gasten gearriveerd zijn wordt de avond feestelijk geopend door showmaster Eddy Revival en wordt het hele entertainmentteam aan u voorgesteld.  Na de opening gaat het buffet open waarbij uw gasten kunnen genieten van een volledig verzorgd warm- en koud buffet. Tijdens het eten zal ons entertainmentteam en de DJ ervoor zorgen dat iedereen in de juiste sfeer komt waarna het tijd is om het feest te gaan openen en uw meest speciale gasten nog even in het zonnetje gezet met een ludieke dans-act.

Nu kan de dansvloer dan echt open en het feest pas echt beginnen. De DJ graaft diep naar de pareltjes uit die tijd en zal u zo nu en dan verrassen met een ‘vergeten hit’. Tijdens de feestavond volgen er nog een aantal acts van wereldformaat waarbij uw gasten heerlijk kunnen meezingen en dansen.

Wilt u meer weten over dit thema en de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek waarbij we alle opties nog eens rustig kunnen bespreken. Al onze themafeesten en bedrijfsfeesten zijn 100% maatwerk. Dus uw wensen en ideeën staan bij ons voorop.

Bel mij over dit 60’s and 70’s themafeest

> Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.