Disco themafeest

Disco themafeestDisco themafeest

Burn baby burn, disco inferno! Die tijden… Dat we met z’n allen dansten op de hits van Donna Summer, Dan Hartman, Barry Manilow, Boney M, The Pointer Sisters, Earth wind & fire … We kunnen nog uren doorgaan maar het belangrijkste is dat dit Disco themafeest precies staat waarvoor u het boekt; dansen, dansen en dansen! Spiegelbollen, glitterpakken en plateauzolen is waar het vanavond om draait!

Tijdens de avond

Uw gasten worden hartelijk ontvangen door ons entertainment team die al in hun disco-outfit klaar staan. Tijdens het binnenkomen van uw gasten zal onze Disco-Jockey de ene klassieker na de andere draaien waarbij uw gasten al gelijk kriebelende voeten krijgen. Die deuntjes nodigen wel erg uit om alvast te gaan dansen. Maar geen paniek, de avond is nog jong.

Het Disco themafeest wordt geopend door showmaster Eddy Revival die in de loop der jaren wat vrienden heeft gemaakt. Voor de gelegenheid heeft Eddy ze meegenomen naar dit legendarische discofeest en zullen ze aan u voorgesteld worden. Nadat de avond officieel is geopend zal ook het buffet geopend worden waarbij uw gasten op eigen gelegenheid en onbeperkt kunnen genieten van de vele lekkere gerechten. Tijdens het buffet is er ruimte om de meest speciale gasten van de avond extra in het zonnetje te zetten met een echte rock ‘n roll dans contest.

Nadat iedereen heeft kunnen genieten van het buffet en de buiken zijn gevuld is het tijd om die dansvloer te vullen. Dans tot je je voeten niet meer voelt want ondanks de disco verleden tijd is gaat u het echt herbeleven vanavond.

Wat u kunt verwachten van het Disco themafeest

  • 4,5 uur durend feest
  • Diverse typetjes en acts
  • Ludiek entertainment in de zaal
  • Buffet (warm en koud) inclusief servies en bestek
  • Muzikale optredens in disco stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) die uw VIP’s extra in het zonnetje zetten
  • Professionele DJ
  • Volledige aankleding van uw gekozen locatie in disco stijl
  • Inclusief drank en obers

Indien u een locatie heeft waarbij drank, obers en/of buffet al georganiseerd zijn dan kunnen wij ook alleen het themafeest verzorgen.

Aankleding van de locatie

Elke locatie in Nederland is geschikt voor onze themafeesten en u zult de zaal niet meer terug kennen nadat ons stylingteam de locatie omgetoverd heeft in een discopaleis.

Bel mij over dit Disco themafeest

> Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.