Themafeest Apres-Ski

Gegarandeerd feest!

Wintersport is een van de populairste typen vakanties onder de Nederlanders waarbij elk jaar miljoenen mensen afreizen naar de Alpen of een andere bestemming. En ook op het werk wordt er regelmatig gewintersport. Na een jaartje slalommen met je collega’s en de ene lawine na de andere ontwijken is iedereen klaar voor wat ontspanning. Dus is het tijd voor de après-ski!
Tijdens het après-ski themafeest voel je je alsof je net een topdag hebt gehad op die piste. Je bent toe aan wat welverdiende ‘ontspanning’, al blijkt die ‘ontspanning’ in werkelijkheid nog een heuse inspanning. Want met dit bedrijfsfeest / themafeest sta je gegarandeerd geen seconde stil.

De après-ski variant van Brabant Events

Twee gladde skileraren staan klaar om uw gasten te ontvangen in ons après-ski paleis waarna ze kunnen plaatsnemen aan traditionele lange tafels en/of tonnen. De Ski-J zorgt voor gezellige muziek die u doet terugdenken aan die ene wintersportvakantie. Intussen doet ons entertainmentteam er alles aan om uw gasten zo warm mogelijk te verwelkomen.

Nadat uw gasten gearriveerd zijn wordt de avond geopend door beste skileraar van het dorp waarna uw gasten direct meegenomen worden in zijn uitbundige enthousiasme. Skileraar Rudy heeft ook nog wat lokale vrienden meegenomen die aan u voorgesteld worden.

Nadat de avond is geopend kunt u aanschuiven aan een volledig verzorgd buffet in de stijl van het thema. Uw gasten kunnen onbeperkt genieten van de diverse warme en koude gerechten. Geheel verzorgd en aan alles is gedacht.

Na het buffet is het tijd om het après-ski geweld los te laten want nu iedereen gegeten heeft kan het feest echt beginnen! Uw belangrijkste gasten (de VIP’s) zullen aan het begin van de avond extra in het zonnetje gezet worden door Rudy de skileraar waarna er nog een aantal leuke acts zullen volgen.

Bent u toe aan een avond hossen en springen?

Wat u kunt verwachten

  • 4,5 uur durend feest
  • Diverse typetjes en acts
  • Ludiek entertainment in de zaal
  • Buffet (warm en koud) inclusief servies en bestek
  • Muzikale optredens in Après-ski stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) die uw VIP’s extra in het zonnetje zetten
  • Professionele Ski-J
  • Volledige aankleding van uw gekozen locatie in Apres-ski stijl
  • Inclusief drank en obers

Indien u een locatie heeft waarbij drank, obers en/of buffet al georganiseerd zijn dan kunnen wij ook alleen het themafeest verzorgen.

Aankleding van de locatie

Elke locatie in Nederland is geschikt voor onze themafeesten en u zult de zaal niet meer terug kennen nadat ons stylingteam de locatie omgetoverd heeft in een Après-ski paleis.

Bel mij over dit bedrijfsfeest Après-ski

> Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.