Themafeest Back to the 80s and 90s

Back to the 80’s and 90’s

Themafeest 80's and 90's

Met het themafeest ‘Back to the  80’s and 90’s’ ga je letterlijk terug in de tijd. Kent u die grote hits nog van vroeger? De disco van Donna Summer, de Nederpop van Doe Maar en de happy hardcore van DJ Paul Elstak? Dit themafeest neemt je terug naar de tijd van toen. De tijd van de Nederlandse Gulden en toen we met z’n allen op zaterdag Telekids zaten te kijken voor de televisie.

Voor iedereen herkenbaar

Themafeest 80's 90's dansen

Al liggen de jaren ‘80 en ‘90 alweer een tijdje achter ons, de muziek uit die tijd horen we nog steeds elke dag op de radio. Een mooi voorbeeld daarvan is het bekende ‘foute uur’. Veel van onze muziek tijdens de feestavond komt daadwerkelijk uit die tijd en dat zorgt er weer voor dat dit themafeest voor iedereen herkenbaar is. En zeg eens eerlijk; waren het geen fantastische jaren? Met al die grote hits van Madonna, Michael Jackson, Donna Summer en noem ze maar op.

Wat kunt u verwachten

Het themafeest ‘Back to the 80’s and 90’s’ bestaat uit een 4,5 uur durend feest. Wat kunt u verwachten:

  • Showmaster Eddy Revival
  • Ludiek entertainment zowel in de zaal als tijdens optredens
  • Leuke muzikale optredens in 80’s en 90’s stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) voor uw VIP’s
  • Professionele DJ

De avond wordt geopend door Billy en Amy. Twee fanatieke fitnessiconen uit 80’s en 90’s. Hoewel, de tijd heeft niet stilgestaan en dat zie je er ook wel een beetje van af. Samen met de DJ zullen Billy en Amy uw zelfgekozen VIP’s lekker in het zonnetje zetten. Tijdens de feestavond kunt u nog optredens verwachten van onder andere Queen, 2Unlimited, Zangeres Hermien, Tina Turner en nog veel meer bekende acts.

De door u gewenste locatie wordt volledig omgetoverd tot een 80’s en 90’s feestzaal met alles wat daar bij hoort. Als u binnenkomt waant u zich direct terug in die tijd.

Wilt u meer weten over dit thema en de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Bel mij over dit 80’s and 90’s feest

> Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.