Themafeest Foute Party als bedrijfsfeest

Foute party als bedrijfsfeest

Foute Party Politie

Sinds jaar en dag is deze foute party een topper in ons aanbod van themafeesten. Hoe fouter hoe beter zeggen we altijd maar. En als we dan met z’n allen een fout feest gaan beleven, dan gaan we ook echt los! Wees schaamteloos jezelf en zing en dans mee met alle foute hits van toen en nu.

Waarom een foute party?

Foute Party GlitterKent u de term guilty pleasure? We hebben ze allemaal en het betekent zoiets als “stiekem genoegen”. Dat zijn nummers die jij eigenlijk stiekem helemaal te gek vindt maar waarvan je eigenlijk niet wilt dat je vrienden dat weten. Omdat die nummers een beetje ‘fout’ zijn. Nou, bij ons hoef je je nergens voor te schamen. We gaan alle schaamte voorbij met een breed scala aan foute hits. Denk aan Gerard Joling, Luv, Village People, 2Unlimited en vergelijkbare acts.

Naast al die foute hits zal ons foute entertainment tot het gênante toe uitgedost zijn om het thema wat extra kracht bij te zetten. En de acts en artiesten die deze avond voorbij komen zetten het schaamrood op uw kaken. Maar ja, het is tenslotte een foute party dus dan gaan we ook voor de volle beleving. U en uw gasten zullen ervan genieten!

Wat kunt u verwachten

Het themafeest ‘Foute party’ bestaat uit een 4,5 uur durend feest. Wat kunt u verwachten:

  • Showmaster / presentator
  • Ludiek entertainment zowel in de zaal als tijdens optredens
  • Leuke muzikale optredens in foute stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) voor uw VIP’s
  • Professionele maar wel heel foute DJ

Hoe zal de avond verlopen

De avond wordt geopend door onze foute showmaster / presentator. Uw gasten worden welkom geheten op dit foute feest waarna u lekker een hapje kunt eten. Tijdens het eten zorgen de entertainers, DJ en artiesten ervoor dat uw gasten zich direct welkom voelen op het feest. Dat is wel nodig, want zo’n fout feest brengt toch nog wat ongemakkelijke situaties met zich mee.

Tijdens de avond worden uw gasten vermaakt door acts en live artiesten. De DJ zorgt ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld is.

Wilt u meer weten over dit thema en de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

Bel mij over deze Foute Party

> Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.