Themafeest Hollandse Avond

Hollandse avond

Hollandse Avond PolonaiseMisschien is de Hollandse Avond wel het meeste bekende themafeest van Nederland en heeft u zelf ook weleens een Hollandse Avond meegemaakt.

Bij Brabant Events organiseren we dit enorm populaire themafeest door heel Nederland. U en uw gasten kunnen een daverende avond verwachten vol met entertainment en live artiesten. Maar belangrijker nog; de oer-Hollandse gezelligheid! Samen meezingen met die oude en nieuwe Hollandse hits en natuurlijk mag de polonaise niet ontbreken.

Uw gasten worden op Hollandse wijze ontvangen

Hollandse Avond Kaas

Ons entertainmentteam staat meteen klaar om uw gasten op Hollandse wijze te ontvangen, waardoor iedereen zich direct thuis voelt.

Nadat uw gasten zijn gearriveerd wordt de avond geopend door Koningin Minima (de zus van..). We zullen nog niet te veel verklappen maar ze doet het allemaal een beetje onhandig. Het is tenslotte een taak die we liever aan haar zus over gelaten zouden hebben, ware het niet dat haar zus helaas niet kon komen door haar veel te volle agenda. Ook Mark (de tweelingbroer van…) is van de partij en neemt de taken over die we ook in dit geval weer liever aan zijn broer overgelaten zouden hebben. Hoe dan ook, onze ‘bekende Nederlanders’ maken er samen een potje van.

Nadat de avond is geopend en u kennis heeft kunnen maken met ons entertainment team zal het buffet geopend worden. Uw gasten kunnen gebruik maken van de aanwezige buffetkramen waarbij de DJ zorgt voor gezellige achtergrondmuziek.

Na het eten kan het feest losbarsten met talloze acts en live artiesten die uw gasten meenemen in hun enthousiasme. Denk bijvoorbeeld aan een optreden van het Oranjelegioen of de live gezongen nummers van Kelly van de Camping. Ook de Toppers 2.0 en Guus komen langs om de avond compleet te maken.

Kortom, deze Hollandse avond mag u niet missen!

Wat kunt u nog meer verwachten

Het themafeest ‘Hollandse Avond’ bestaat uit een 4,5 uur durend feest. Wat kunt u verwachten:

  • Koningin Minima en Minister President Marc
  • Ludiek entertainment zowel in de zaal als tijdens optredens
  • Buffetkramen (warm en koud) inclusief servies en bestek
  • Muzikale optredens in Hollandse stijl waaronder ook live acts
  • Speciale act(s) om uw VIP’s extra in het zonnetje te zetten
  • Professionele DJ
  • Volledige aankleding van uw gekozen locatie in Hollandse Stijl

Aankleding van de locatie

Een Hollandse Avond begint natuurlijk met het brengen van de Hollandse sfeer op de door u gekozen locatie. Daarom zal ons stylingteam zorgen voor een volledige metamorfose van de door u gekozen locatie.

Wilt u meer weten over dit thema en de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Bel mij over de Hollandse Avond

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere leuke feestideeën

 

Ticket Air Atlantic
Ibiza Dance Night
Heroes of the Zeroes
Apres-Ski
Oktoberfest
Hollandse Avond
Wild West
Gooische Vrouwen fuif
Foute Party

Spelshows

Gooische Bingo
Hollandse kennisquiz
Jongens tegen de meisjes
PubQuiz

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust vrijblijvend contact op om uw perfecte feest samen met ons te bespreken.

Reacties gesloten.